søndag 31. juli 2011

Litt interiør..... (?)

Har tidligere ikke vært interessert i interiør, pynt, møbøer ol. før. Ikke misforstå, jeg har alltid ønsket å ha det fint og ryddig rundt meg, men nøyaktig hva som sto rundt omkring, og hvorvidt det passet sammen brudde jeg meg lite om.

Har i det siste latt meg inspirere av blogger, og sett hvor utrolig fint mange har det hjemme, jeg ser også at det er vleidg lite som skal til for å forandre mye.
Har shoppet litt i det siste og i tillegg tatt fram ting jeg tidligere ikke har hatt fremme. Så slenger ut noen bilder av forandringene, har desverre ikke noen førbilder..

Her er en fin rosa lykt kjøpt på Kremmerhuset til halv pris sammen med en glasslykt vi kjøpte da vi solgte forrige leiligheten vår.

Juli3 509

Her er et fat også fra Kremmerhuset med noen porselensmuffinser fra Søstrene Grene.

Juli3 508

Fin rosa kurv med det tynne resegarnet mitt i farger som passer til rosa.

Juli3 505

To knallsøte Marimekko-skåler som her har fått i en bokklubb når jeg meldte meg inn, de står på en heklet duk jeg har hatt i skapet lenge. Har funnet frem de gamle dukene min Farmor har heklet til meg. Tidligere har jeg ikke syntes det har passet inn, og at det kanskje er slike ting som bare eldre har fremme. Nå har jeg HELT endret mening. De gamle dukene er kjempeskjønne og de passer perfekt til hvitt og de andre litt sarte fargene.

Juli3 506

Jeg ELSKER rosa!!!! her er en kjempefin Steltonkanne jeg også fikk i en bokklubb, sammen med min vakre lille PC. Dette står oppå et bord jeg fikk på jobb etter en oppussing der. Det har trolig stått på jobb siden 70-tallet, det var stygt, velbrukt og brunt. Har malt flatene hvit og latt bena være sånn de var. Har i dag malt et til strøk, så det blir bilder av bordet senere.

Juli3 507


onsdag 13. juli 2011

Fritidsgarnkjole

Det ble vist enda et innlegg fra meg i dag.



Skulle rydde litt i garnkurven, som i grunn tyter over slik at det ligger masse på gulvet rundt. Konklusjonen for hvordan jeg skulle få det ryddigere det var at jeg var nødt til å fullføre noe..
Valget var lett, fritidsgarnkjolen var så godt som ferdig, manglet bare å feste trådene og sy sammen under armene.
Kjolen ble akkurat sånn som jeg ville ha den, passer perfekt, og blir akkurat passe varm til en frostpinne sånn som meg, det fristet faktisk å ta den på nå, men det er jo tross alt sommer så jeg lot være. Graderstokken viser neppe mer enn 10 grader ute, men får spare den til vinteren.


Her er den, har verken vasket eller dampet den ennå, regner med den blir penere når jeg får gjort en av delene.


Juli2 006 by Stinesine


Juli2 008 by Stinesine

kontorkunsten min!

Tenkte jeg kunne lage et innlegg om den flotte kunsten jeg har på kontoret mitt. De to tegningene er laget av Lucas, og kuletråden er laget av Mina.


Det er utrolig flott å sitte på kontoret å titte på de fine tingene de har laget, spesielt når jeg føler meg uinspirert og sliten, da kommer arbeidslysten sniiiikende igjen.



Published with Blogger-droid v1.6.4




Published with Blogger-droid v1.6.4




Published with Blogger-droid v1.6.4