mandag 21. september 2009

I dag er det mandag og en ny uke med nye muligheter!!! Er strålende fornøyd med hver dag som går hvor jeg IKKE våkner opp med snø og frost. Jeg er ikke den som bruker sterke ord så ofte, men kan med hånden på hjertet si at jeg hater vinteren. Hater snø, kulde, glatte veier, masse klær å kle på ungene, måking av bil og trapp, vassing i snø for å komme til en bil som ikke rikker seg fra parkeringen, iskaldt å være ute, våt snø som ødelegger sminke, må gå med digre og tykke vinterklær fra oktober til mai. Usj... nei er altså ikke glad i vinteren og det den bringer med seg.
Mange skulle kanskje tro at mørketiden er ille, men den synes jeg er grei, faktisk ganske koselig.
Nei huff, må tenke positivt, ungene elsker snø, aking, ski, måking osv osv.


Vi har hatt en aktiv helg, på lørdag var vi å tok opp (eller plukket da) potet på Svensby. Været kunne vært bedre, men for å se det positive i det så REGNET det ikke, bare litt yr. Ungene storkosa seg, Lucas kjørte traktor og Mina lekte/spiste/måket leire og potet.





I går var vi hos Far på formiddagen, Ragnhild og Olaf på FØRmiddagen og hos pappa til middag, litt av en runde.





Oppaget Rema 1000 sitt nye oppskrifthefte i dag, endte opp med å lage lunshkaker med spoostuet ris og grønnsaker, basert på denne veldig godt. Er litt matlei så vi prøver stadig nye oppskrifter.

2 kommentarer:

  1. Heia Stine:) Alltid artig å oppdage nye blogga!!! Går det bra med dokker??:)

    SvarSlett
  2. Hei! Har blogga mye før, så no fikk æ lyst til det igjen :o) vi har det veldig bra! enn dåkker?

    SvarSlett