søndag 14. august 2011

I dag har vi vært i en kjempefin dåp, lille Storm ble døpt, og jeg og Morten ble gudforeldre! God mat og trivelige gjester. Dåpen var i Malangen så vi måtte desverre dra litt tidlig for å få ungene i seng i normal tid. Snart er heldigvis frega en saga blott, så når tunnelen åpner kan man kjøre nøyaktig når man vil, uten å tenke på fergekø.

I går kveld begynte jeg på en hals til Mina, en strikket hals altså. Nøstebarns oppskrift side 60 i "strikk til nøstebarn". Lucas brukte halsen sin bare mer og mer i fjor vinter, så i år må Mina også ha en. Stort sett bruker ungene hjelmlue fra Kivat om vinteren, men av og til bruker de vanlig lue og da er det fint å ha en hals man stoler på holder de gode og varme i halsen.
Halsen er strikket i Pickles merino ekstra fine ca 60 gram gikk med. I oppskriften står det ca 4o gram 3-tråds nøstebarnull, men jeg har strikket halsen litt lengre e nn oppskriften sier, så skulle tro at oppgitt vekt stemmer ganske bra med dette garnet også.

Får ikke til å rotere bildene, dataen min driver en eller annen kampanje mot Flickr, så alt går i sirup der med denne datamaskinen... dere får bare snu på hodet eller pc i stedet :)

IMAG0334

IMAG0333

1 kommentar:

  1. Denne halsen ser skikkelig deilig ut! Og så kule knappar:)

    SvarSlett