søndag 4. oktober 2009

Lucas fikk 4års bok forrige søndag

Har vært litt dårlig til å oppdatere her, men kan vel skylde på å ha masse å gjøre for tiden.
Forrige søndag var det utdeling av 4års-bok i kirka, vi skal ikke påberope oss at vi er ivrige kirkegjengere, men vi bestemte oss for å dra alikevel. Lucas var spent, og vi hadde på forhånd snakket med han om at han skulle gå opp til presten og kanskje synge litt og så få en bok. Vi møtte flere kjente fra Lucas sin avdeling der, det hjalp nok på motet hans litt. Det hele var lagt opp rundt 4åringene, så nesten med en gang fikk alle sammen komme opp og sitte rundt presten. Presten (Leif Bremer) fortalte en historie om at alle barna kunne komme til Jesus. Etterpå fikk de boka si. Lucas syntes det var spennende å komme opp til presten, og han trengte ikke å ha oss med seg. Etterpå fikk de nattverd (heter det FIKK nattverd tro?), det besto denne gangen av saft og pitabrød. Både Lucas og Mina gikk opp med Morten, etterpå kom de stolte ned og fortalte at de hadde fått saft i en liiiiiten kopp.





I helga har vi vært på hytta, måtte dra opp å klargjøre for vinteren. Det lå ikke snø på veien, men det var kommet en del snø som lå rundt veien, spesielt rundt Takvannet. I dag var det minus 8 grader kl 0800, kl 1000 viste den minus 3 og strålende sol.



Helga har stor sett gått med til å være ute, i alle fall for Morten og ungene sin del, jeg har sittet inne og strikka hals til Lucas. Har i tillegg fullført genseren til Mina. Genseren er strikket i Peruvian kjøpt på www.123knit.com, har brukt Nøstebarn sin raglangenser for dobbel 2-trådsgarn. Det ble ca samme strikkefasthet som oppskrfta.

Her er mitt første ribb-prosjekt, er ikke noe glad i vrang-masker, men synes ribbebukser er så fine, for de vokser med ungen, og om de fortsatt passer i vidden når de er for korte er det bare så strikke på noen ekstra cm, så varer den litt til.
Oppskriften er Nøstebarn sin ribbebukse, som er litt modifisert til å passe mine tykkere pinner og tykkere garn. Også denne er i Peruvian.


Litt bilder fra helgen:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar