mandag 19. oktober 2009

Syk rampejente

Mina er syk, hun har hoste og er slapp, så hun var hjemme med Morten i dag.
I natt styrte hun en del med hoste og snørr, hun er ikke som unger flest som bare bruker nærmeste pysj eller dyne til tørking av nesen, neida, hun ligger å roper PIR PIR PIR (papir) og venter til vi kommer. Veldig renslig jentunge :o)

Morten og Mina bakte brød, og etter at han hadde satt brøddeigen var Mina litt på kjøkkenet, Morten ble distrahert av the Simpsons på tv, og Mina ble fryktelig stille på kjøkkenet... da hadde hun bakt.... mel over hele kjøkkenet og hele ungen. Og en superfornøyd liten Minamor.
Litt senere var hun nede og lekte, men hun var på badet.... der fant Morten henne med HELE munnen full av fluortabeletter, ALLE fluortabelettene... Han fikk henne til å spytte ut det meste, det er jo giftig å spise for mye, men leste på en nettside at man skal spise enormt mange før det er farlig, tror det var opp mot 100 stk for en liten unge.
Det siste rampetrikset var å sette seg under bordet, skyve alle stolene tett inn slik at Morten ikke så henne, der tømte hun ut alle knappene mine....

Lucas hadde også noen små stunts på lørdag. Han er frittalende og åpen mot alle han ser, akkurat sånn som 4-åringer er. Morten sto å snakket med en han traff inne på Obs, de kom det en dame som snek seg forbi dem med vogna si (det var plass til henne og hun kom ikke borti dem), da bryter Lucas ut DU BØLLE!!! D E IKKJE LOV, stakkars dama unnskyldte seg og gikk... huff, av og til blir man litt flau, men man kan jo le av det i ettertid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar